Azért sem

Minden előzetes értesítés nélkül bezártam az előző blogomat. Mondjuk úgy töröltem, de nem, mert el van mentve. De most aki itt megtalál, az ne legyen ismerősöm, azért olvasson, mert jól írok, vagy nem, de ne azért, mert egyszer már beszéltünk kb. 5 mondatot vagy nem! Na, ennyit rólam, gondolkodjunk együtt innentől!

Címkék

Ez a .......................

2010.07.27. 04:07 | azért.sem | 3 komment

Címkék: én dolgok minden után

 

cipő meg nem alkalmas arra, hogy harisnya nélkül hordja az ember. És pont!

Hiába a csini szoknya, meg a guszta fehérnemű, ha nagyon gány és beszarásos a járásom, az arcomon a kínvigyor lassan vicsorrá vált..........

 

Ettől függetlenül a szabi lejárt, jó volt, rövid volt, meleg is volt. A napallergiám nem jött ki, ettől is boldog voltam, de vízben és napon délután max 3 órát töltöttem, így sikerülhetett, hogy nem vakarózok mint állat.

Lányka szép barna, a fiamat meg a szunyogok ették meg, mert muszáj volt neki horgászni menni!

Az estéink is jók voltak, a fulladáshatár szélén egyensúlyozva, röhögve legyintettünk mindenféle szexuális, ledér, testet-lelket üdítő tervünkre. Pedig vittem nagyon szexi organza fekete és selyem szürke hálókát, ami általában semennyi ideig nem szokott rajtam maradni, de most a feleslegesen elvitt cuccaink számát gyarapította.

Annyi a Balcsin a szúnyog, mint Orbán apánk koronáján a nyál! Összevissza martak mindenkit, egyetlen ellenszere volt, a füstölés! Na, aztat nem bírták! 

Azóta megint munka, második nap. Szar...............

A bejegyzés trackback címe:

https://bujkablog.blog.hu/api/trackback/id/tr302179030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitéz Thapóccay néma bárány 2010.07.27. 15:59:24

Nyaralás közben kizárólag a szobára korlátozódni esténként? Mire való akkor a langyos fű, az éjsötétben is meleg tó? :-) Mondjuk a hálóka ebben az esetben is felesleges...:-)

azért.sem 2010.07.31. 14:51:56

Tuteráj nem voltál kint sötétedés után mostanság a Balcsin!
És ezek mutánsok vazz, komolyan! Akkorára dagad a csípés helye, mint egy tojás!

De egyébként is.........

A meleg tó nyó vót na! :-D

vitéz Thapóccay néma bárány 2010.07.31. 15:04:32

@azért.sem: A balcsin 20 éve nem voltam :-) Végleges magasságomat elérve utáltam, hogy nem bírtam benne annyit gyalogolni, hogy ne legyen ki a fejem a vízből :-) Viszont a jóság gyakorlása közben ez inkább előnyös volt :-))
süti beállítások módosítása