Azért sem

Minden előzetes értesítés nélkül bezártam az előző blogomat. Mondjuk úgy töröltem, de nem, mert el van mentve. De most aki itt megtalál, az ne legyen ismerősöm, azért olvasson, mert jól írok, vagy nem, de ne azért, mert egyszer már beszéltünk kb. 5 mondatot vagy nem! Na, ennyit rólam, gondolkodjunk együtt innentől!

Címkék

Nagyon....

2010.06.12. 16:59 | azért.sem | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika én dolgok

.......nehezen megy ez a blogolás itt most.

Valamiért nem találom a szavakat, nem találom a helyemet! 

Az elmúlt napokban volt betegség, otthoni maratoni összebújós éjszaka, motorosvizsgák, céges dolgok, mérgelődés a politikán.

 

Kitökömnek van valami okossága, hogy az új egykulcsos katyvaszból majd hogy fogok megélni, ha tényleg igaz, hogy akik nem keresnek 230-at, azok rosszul járnak?

Mert ugyebár édes és zsenge politikusaink szerint akik nem keresnek 230-at, azok tuti, hogy minimálbéresek! Kivéve az a kisebb tömeg ugye, aki meg nem....... Pl. mi. És akkor a neten a nagyonműveltnagyonokos kommentelő kékharisnyák a maguk 3-4százezres fizetésükkel helyeselnek veszettül! De jó lenne cserélni velük és nagybölcsességben kijelenteni, hogy jól csináljátok fiúk! 

Kaptam ma virágot a lánytól, törökszegfűt. Édesem ma már csak kisbugyiban nyomta, szobatisztaság előre!

Azt hallotátok-e, hogy a H1N1 vakcinák örökéletűek? Sosem lejáró szavatosságuk van vazzzzzzz! Ezeket nemhogy megsemmisíteni nem kell, de 2100-ban is jók lesznek, egyenesen vétek be sem adni őket, mikor a vírus, a rettegett, még csak nem is mutálódott a genyó egyáltalán. Kinek kell még mindig a lóvé ebból az elrágott kutyaszarból?

 

Ma a Balcsin elttünk volna, de közbe jött a vírusostorokgyula. Monnyonle!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bujkablog.blog.hu/api/trackback/id/tr932076556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása